Eastlog 2015  |  Truck produkt  |  Aktuality  |  Truck & Business

     
 

Truck & Business » Aktuality » Truck produkt » Eastlog 2015

Eastlog 2015

 
r-zne-znaeky

pondělí, 15. června 2015

V pořadí již 18. ročník akce s názvem Eastlog 2015 přilákal do Aquapalace Hotelu Prague několik set profesionálních logistiků, aby si vyslechli přednášky z nejrůznějších souvisejících oborů a získali ve své profesi hlubší znalosti.

 

Jako obvykle byla dvoudenní konference rozdělena do několika sekcí (Trendlog, E-Shoplog, Packlog, Prodlog, Hrloh, Businesslog a Seelog), a nesmíme zapomenout na Logistický Business Mixer. Ve stěžejním bloku Trendlog nás zaujala samozřejmě témata, která bezprostředně souvisela s dopravou, a to zejména Automotive Logistika – vize a trendy, Logistika v Rusku či Právo v dopravě a zasílatelství.

Druhý den byl vyhrazen exkurzím v rámci sekce Seelog. Účastníci si v rámci akce Logistika v praxi mohli podle vlastního výběru prohlédnout buď Distribuční centrum společnosti HOPI, anebo Logistické centrum Yusen Logistics Czech.

Organizátor akce

Skupina ATOZ Logistics jako hlavní aktér tradiční mezinárodní konference je specialistou na B2B komunikaci v oblasti logistiky pro český a slovenský trh. V české a slovenské verzi vydává odborný měsíčník Systémy Logistiky a provozuje logistický portál LogisticsATOZ.com. Pro odbornou logistickou veřejnost organizuje logistický kongres Eastlog a fórum Slovlog. Logistické konference LOG-IN a LOG-IN SK se orientují na inovace v logistice.

Technika na Eastlogu

Vyslechli jsme několik přednášek a prošli mezi stánky zúčastněných firem. Ty využily možnosti jednak prezentovat vlastní produkty, jednak navázat kontakty s odborníky ze společností zaměřených na dopravu, logistiku, obaly, skladování či odborné vzdělávání. V sekci Trendlog jsme kupř. zastihli vystoupení Davida Strnada, vedoucího plánování logistiky Škoda Auto. Vstup do Aquapalace Hotelu Prague zdobila již tradičně expozice společnosti Toyota, která prezentovala nejnovější vysokozdvižné vozíky.

Vyhlášena Cena nájemců

V rámci XXI. Logistického Business Mixeru, pořádaného jako součást 18. ročníku mezinárodního kongresu logistiky a dopravy, byl vyhlášen vítěz projektu Cena nájemců – nejlepší logistický park pro rok 2015. Letošním vítězem tohoto ocenění udělovaného od roku 2009 se stal logistický park P3 Prague D8 developerské společnosti P3 Logistic Parks. Soutěž Cena nájemců – nejlepší logistický park je unikátní tím, že v ní logistické parky hodnotí samotní nájemci. S pořádající skupinou ATOZ Logistics na soutěži spolupracuje nezávislá agentura Stem/Mark, pověřená realizací výzkumu spokojenosti nájemců, a odborný garant soutěže, společnost Cushman & Wakefield.

 

Napsal: Tisková zpráva

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@truck-business.cz