Blogy  |  ziona  |  Profil  |  Truck & Business

     
 

Truck & Business » Profil » ziona » Blog » Článek

Zábava, Hra a Učení: Klíč k Úspěchu v Centru v ČR

Zábava, Hra a Učení: Klíč k Úspěchu v Centru v ČR.
 Dětské centrum Nová generace v České republice je jako malý svět plný možností a radostí pro naše děti i dospělé. Naše centrum nabízí více než 25 různých aktivit, které podporují komplexní rozvoj každého jednotlivce. Jsme hrdí na to, že jsme schopni poskytnout širokou škálu služeb včetně MINIzahrady a komplexního rozvoje prostřednictvím profesionálního vedení neuropsychologů, logopedů, defektologů, psychologů a specialistů na neurokorekci.
  V našem centru najdete širokou škálu aktivit, které osloví každého. Pro děti i dospělé máme vývojové, kreativní a sportovní sekce, které poskytují nejen zábavu, ale také podporují rozvoj dovedností a schopností. Naše profesionální týmy jsou připraveny pomoci každému jednotlivci dosáhnout svého plného potenciálu a objevovat nové možnosti.
Osobní Péče a Pozornost o Děti v Centru Nová Generace https://novagen.cz/
 Jako mladý a dynamicky se rozvíjející dětský klub jsme plní nadšení a energie. Veškerá naše činnost je zaměřena na podporu rozvoje dětí a poskytování jim prostoru k objevování a učení se. Naši učitelé jsou vášniví a kreativní, vždy připraveni podpořit děti v jejich zájmech a inspirující je k novým dovednostem a poznání.
  Milujeme sledovat děti, jak rostou a rozvíjejí se před našima očima. Je pro nás vzrušující sledovat, jak dětské emoce a zážitky pohání jejich kreativitu a touhu po objevování světa kolem sebe. Ve spolupráci s našimi zkušenými pedagogy se děti u nás učí kreslit, sochařit, hrát, tančit, zpívat, poslouchat, počítat, přemýšlet a mluvit.
  V našem rozmanitém výběru programů a služeb najdete určitě to pravé pro vaše dítě. Stačí se podívat na náš pohodlný rubrikátor v sekci Služby nebo zavolat na naše kontaktní číslo +420 154-92-70 a rádi vám poradíme s výběrem.
  Dětské centrum Nová generace je místem, kde se děti mohou svobodně vyjadřovat, objevovat svět kolem sebe a rozvíjet svůj potenciál. Jsme tady, abychom podpořili každého jednotlivce na jeho cestě k úspěchu a šťastnému dětství. Přijďte k nám a pojďte objevovat společně s námi!
 

 

neděle, 5. května 2024 | ziona

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@truck-business.cz